Kanepi pitsapõhi

11.06.2018
Kanepi pitsapõhi

Kogus: 1 suur pitsa

Valmistamisaeg: 40 min

 

1 klaas jahu

1/4 klaasi kanepijahu või kanepi proteiinipulbrit

1 tl soola

1 tl kuivatatud oreganot

1/8 tl musta pipart

2 muna, kergelt klopitud

2/3 klaasi piima

 

1. Soojenda ahi 200 kraadini. Vispelda küpsetusplaat või küpsetuspaber õliga.

2. Sega suures kausis jahud, sool, oregano ja must pipar. Sega juurde munad ja piim, sega ühtlaseks. Vala taigen küpsetusplaadile. Pane peale endale sobivaid pitsamaitsed ( hakkliha, vorstid, ketsup jne).

3. Küpseta põhja eelsoojendatud ahjus 20-25 minutit kuni põhi on tahenenud.

4. Võta põhi ahjust välja, pane peale pitsakastet ja riivitud juustu ning küpseta kuni juust on sulanud. Umbes 10 minutit.

 

 

Allikas: http://www.thehempcookbook.com/hemp-recipe/hempen-pizza-crust/