Röstitud tomati ja kanepiseemnetega bruschetta

11.06.2018
Röstitud tomati ja kanepiseemnetega bruschetta

Kogus: 4 brushettat

Valmistamisaeg: 15 min

 

3 spl kanepiseemneid

5-6 keskmise suurusega tükeldatud tomatit

1/4 klaasi tükeldatud värsket basiilikut

6 küüslauguküünt, tükeldatud

1/2 klaasi extra virgin oliiviõli

soola ja pipart maitsestamiseks

 

1. Soojenda ahi 160 kraadini.

2. Pane tomatid, basiilik ja küüslauk klaasist küpsetusvormi.

3. Vala segule oliiviõli.

4. Pane vorm ahju ja rösti kuni tomatid on pehmed, umbes 30 minutit. 

5. Kui tomatid on ahjus, võta pann ja rösti kanepiseemneid keskmisel kuumusel kuni kanepiseemned hakkavad pannil prõksuma ja muutuma kuldpruuniks. Selleks kulub umbes 5 minutit.

6. Võta tomatid ahjust välja, maitsesta soola ja pipraga ning lisa segule kanepiseemned. Lase segul jahtuda.

7. Serveeri koos pastaga või krõbedal saial. 

 

 

Allikas: http://www.thehempcookbook.com/hemp-recipe/roasted-tomato-and-hemp-bruschetta/